Waarom NO-AD?

Beschermt tegen UVA- en UVB-straling

NO-AD komt uit de Verenigde Staten en betekent 'Not-Advertised'. Dat betekent dat NO-AD geen dure advertentiecampagnes voert. Dat biedt een aantal voordelen. Wat moet je verder weten over dit merk?

EEN EERLIJK VERHAAL

Betaalbaar en een hoge kwaliteit, ook voor de gevoelige huid

NO-AD bestaat al sinds 1962 en is niet getest op dieren. De zonnebrandlotions van NO-AD zijn betaalbaar en bieden tegelijkertijd veel bescherming. Dit merk maakt de keuze om vooral in de producten te investeren in plaats van veelvuldig te adverteren. Bij veel andere merken is het aanzienlijk duurder als je een zonnebrandlotion koopt voor een gevoelige huid. Bij NO-AD wordt het onderscheid tussen 'normale huid' en gevoelige huid' niet gemaakt.

Altijd bescherming

Om schade door de zon - zoals verbranding en huidveroudering - te voorkomen, is het belangrijk om voor een zonnebrandcrème of -lotion te kiezen die beschermt tegen UVA- en UVB-straling: NO-AD heeft die eigenschap. Verder zijn de lotions van NO-AD waterproof en zweetbestendig. Waterproof betekent dat de zonnebrandlotion tijdens het zwemmen beter op de huid blijft zitten.

NO-AD en het milieu

Ga je duiken of snorkelen in de zee? Let dan goed op: zonnebrandlotions kunnen koraalriffen aantasten. NO-AD heeft hiervoor een alternatief ontwikkeld, genaamd NO-AD Naturals: deze lotions worden aangemerkt als 'reef-friendly', maar zijn helaas nog niet in Europa verkrijgbaar. Als de producten van NO-AD Naturals in Nederland te koop zijn, wil ik deze zeker gaan proberen en - als ik daar enthousiast over ben - toevoegen op deze site. Daarnaast zou je een UV-shirt kunnen gebruiken als extra bescherming bij het snorkelen.

Wanneer je je in de natuur bevindt, dan is een product van het merk Alphanova Sun ook een optie. Dit merk is vegan en kan worden gebruikt in het water, zonder dat milieu, koraalriffen, vissen en/of schaaldieren worden aangetast.

Best buy

Sommige cosmetische producten bevatten parabenen: chemische stoffen die worden gebruikt als conserveermiddel. Het is niet helemaal duidelijk of parabenen de gezondheid beïnvloeden, maar het kan prettig zijn om te weten dat NO-AD geen parabenen bevat. In Amerika werd NO-AD uitgeroepen tot 'best buy' van het jaar door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Tevens wordt dit merk aanbevolen door de Amerikaanse 'Skin Cancer Foundation'.

Producten vergelijken

Wat zijn de overeenkomsten tussen NO-AD en het merk Alphanova Sun? Zijn er verschillen? Een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen van beide merken is te vinden op: 'Alphanova Sun en NO-AD: een vergelijking'. Meer weten? Bekijk de producten of neem contact op met Factor Zon.

Foto credits:
📸 René de Boer

Zoeken in de website

Gevonden: