Contact opnemen met Factor Zon

Heb je een vraag over een product of bestelling? Of wil je meer weten over Factor Zon? Laat een bericht achter en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Uiteraard worden de ingevulde gegevens vertrouwelijk behandeld. In het privacy statement staat beschreven hoe Factor Zon omgaat met persoonsgegevens.

 

Over Factor Zon

De zon is een grote factor in ons leven. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om ontspannen buiten te zitten tijdens een mooie zomerdag. Vooral voor mensen met een gevoelige huid kan het vinden van de juiste zonnebrandlotion een uitdaging zijn. Factor Zon zet zich in om dat te veranderen.

Wanneer je – net als oprichter Ingrid de Vries – een huid hebt die gevoelig is voor de zon, dan wil je er zeker van zijn dat je over een betrouwbaar product beschikt tegen zonnebrand. Ingrid heeft goede ervaringen met NO-AD.

De zonproducten van het merk Alphanova Sun zijn vegan. Deze producten zijn vrij van nanodeeltjes, parabenen, chemische filters en chemische conserveringsmiddelen. Een duurzame keuze voor milieu, koraalriffen, vissen en schaaldieren.

products/PANA2978_zee.jpeg

Het mailadres is: mail@factorzon.nl
Factor Zon is gevestigd in Groningen als handelsnaam van Tekstvisie, KvK 69048827

Zoeken in de website

Gevonden: