Factor Zon VERZENDING OP IEDERE WERKDAG

Wat moet je weten als je een of meerdere producten koopt bij Factor Zon? Hier vind je de belangrijkste zaken over het bestelproces.

Bestellen bij Factor Zon
Geen verzendkosten vanaf €35,--

Voor iedere bestelling in Nederland wordt €5,95 aan bezorgkosten in rekening gebracht, maar niet als het totaalbedrag van de producten € 35,-- is of hoger.

De betrouwbaarheid van een nieuwe voorraad

Zeker als je een gevoelige huid hebt, moet je kunnen vertrouwen op de producten die je gebruikt. Factor Zon kiest er daarom bewust voor om alleen actuele voorraden aan te bieden. Immers: een zonnebrandlotion die 'over datum' is, kan minder goed zijn werk doen. Om die reden vind je geen bodemprijzen of stunts met oudere voorraden. Mijn missie is om producten aan te bieden die betaalbaar blijven en vooral betrouwbaar zijn.

Hoe bestel je?

Via deze website kun je eenvoudig een of meerdere producten kiezen. Voordat je overgaat tot de aankoop, is het belangrijk om de algemene voorwaarden en de privacyverklaring te lezen. De gegevens die je invult, worden letterlijk overgenomen voor de bezorging. Het is dus aan te raden om deze te controleren voordat je de bestelling afrondt.

Levering

Verzending vindt plaats op maandag tot en met vrijdag. Als het bestelde product op voorraad is en de betaling vóór 12.00 is ontvangen (op werkdagen), breng ik het pakket op dezelfde dag naar een PostNL-punt. Met 'track & trace' is de voortgang van de bezorging te volgen. Als een tube of spray niet meteen voorradig is (dit wordt aangegeven bij het product), informeer dan naar de levertijd.

Toch liever ruilen of retourneren?

Wanneer je een of meerdere producten bestelt, heb je de mogelijkheid om de bestelling binnen veertien dagen na ontvangst terug te sturen. Neem hiervoor eerst contact op met Factor Zon zodat er een retourlabel kan worden aangemaakt. Vervolgens kun je het pakket op een eenvoudige manier retourneren.

Wanneer je een pakket retourneert, betaal je hiervoor verzendkosten. Daarnaast zijn er nog andere spelregels: bekijk hiervoor ook de algemene voorwaarden. Zo kun je, in verband met de hygiëne, een tube of spray alleen retourneren als de verpakking onbeschadigd en ongeopend is gebleven. Ieder product is voorzien van een sluitzegel met een perforatie, deze mag niet verwijderd of beschadigd zijn.

Verkeerd product ontvangen?

Als een product moet worden geruild, omdat er een fout is gemaakt door Factor Zon, kun je dit doorgeven via deze link. Als er een ander artikel is gestuurd dan de bestelling aangeeft, wordt dit voor je opgelost. Eventuele kosten voor het retour sturen worden in dat geval niet in rekening gebracht. Ook in deze situatie is het belangrijk dat de tube of spray ongeopend en onbeschadigd is. De sluitzegel mag niet verbroken, beschadigd of afwezig zijn.

Meer weten?

Wanneer je vragen hebt over het bestelproces of meer wil weten over Factor Zon, kun je natuurlijk contact opnemen. Ik zorg ervoor dat je zo spoedig mogelijk een antwoord ontvangt.