Disclaimer

Laatste update op 10-06-2019

De makers van Factor Zon besteden voortdurend zorg en aandacht aan de inhoud van deze site. Toch kunnen wij de volledigheid, actualiteit en juistheid van de geboden informatie niet garanderen. Aan de informatie en de afbeeldingen, zoals deze op FactorZon.nl worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. Als je zelf verouderde of foutieve inhoud op deze site aantreft, stellen wij het erg op prijs als je dat laat weten.

Alle genoemde prijzen zijn in euro's en inclusief btw, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven en altijd onder voorbehoud van typfouten.
 Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

We hechten veel waarde aan de privacy van onze gebruikers. In het privacy statement staat beschreven hoe Factor Zon omgaat met jouw gegevens wanneer je deze site gebruikt.

FactorZon.nl sluit elke aansprakelijkheid uit met betrekking tot de aangeboden informatie, in welke vorm dan ook. Je vrijwaart FactorZon.nl voor alle schade als gevolg van aanspraken van derden ter zake van de overtreding of het niet naleven van de voorwaarden, dan wel tegen aanspraken die anderszins verband houden met of voortvloeien uit jouw gebruik van deze website.

Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de makers van FactorZon.nl worden gedupliceerd / vermenigvuldigd. Alle rechten zijn voorbehouden aan FactorZon.nl.

Het is niet toegestaan om afbeeldingen van deze site te kopiëren, in welke vorm dan ook. Wil je een afbeelding gebruiken, neem dan contact op.

Zoeken in de website

Gevonden: