Waarom Alphanova Sun?

Vegan, veilig voor het milieu en bescherming tegen UVA- en UVB-straling

Alphanova Santé is een Frans bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van producten met natuurlijke ingrediënten. Alphanova Sun is vegan, veilig voor het milieu en biedt direct bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Wat moet je verder weten over dit merk?

EEN EERLIJK VERHAAL

De kracht van natuurlijke zonnefilters

Reguliere producten tegen zonnebrand bevatten meestal chemische zonnefilters. Chemische filters zijn pas na een half uur werkzaam en kunnen grote schade opleveren voor het milieu en koraalriffen. Deze nadelen heeft Alphanova Sun niet, omdat dit merk gebruikmaakt van 100% natuurlijke zonnefilters (titaniumdioxide). De minerale filters van Alphanova Sun zijn vrij van nano-deeltjes en blijven op de huid liggen; hierdoor worden de zonnestralen gereflecteerd en ben je meteen beschermd.

Altijd bescherming

Om schade door de zon - zoals verbranding en huidveroudering - te voorkomen, is het belangrijk om voor een zonnebrandproduct te kiezen dat beschermt tegen UVA- en UVB-straling: Alphanova Sun bevat deze eigenschap. Daarnaast zijn de sprays van Alphanova Sun water-resistent; dat betekent dat deze producten ook tijdens het zwemmen beter op de huid blijven zitten.

Veiliger voor koraalriffen en het milieu

Ga je duiken of snorkelen? Reguliere producten tegen zonnebrand kunnen koraalriffen aantasten. In veel zonnebrandcrèmes zijn namelijk chemicaliën – zoals oxybenzon – verwerkt die in zee terecht kunnen komen, waardoor koraalriffen kunnen worden beschadigd. Alphanova Sun kan worden gebruikt in het water, zonder dat milieu, koraalriffen, vissen en/of schaaldieren worden aangetast. Om de huid extra te beschermen bij het snorkelen zou je, naast Alphanova Sun, ook een UV-shirt kunnen overwegen.

Een duurzame keuze

Een goede bescherming tegen de zon is belangrijk om de huid gezond te houden. Met Alphanova Sun doe je dat op een verantwoorde manier. Dit merk is vegan, ECO-gecertificeerd en het bevat geen chemische bewaarmiddelen: de producten zijn allemaal vrij van parabenen en phenoxyethanol. Bovendien zijn de sprays allemaal voorzien van een minerale zonnefilter en vrij van nano-deeltjes. Hierdoor is Alphanova Sun veilig in het gebruik: voor zowel jouw eigen gezondheid als voor het milieu.

Producten vergelijken

Wat zijn de overeenkomsten tussen Alphanova Sun en het merk NO-AD? Zijn er verschillen? Een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen van beide merken is te vinden op: 'Alphanova Sun en NO-AD: een vergelijking'. Meer weten? Bekijk de producten of neem contact op met Factor Zon.

Foto credits:
📸 René de Boer

Zoeken in de website

Gevonden: