Laatste nieuws over NO-AD

Tips en ervaringen gezocht

De lente staat voor de deur: tijd voor een update over de producten van NO-AD. Over dit merk is op dit moment minder zonnig nieuws te melden. Ik blijf alle ontwikkelingen volgen en onderzoek meerdere alternatieven. Meehelpen en daarbij kans maken op een kortingscode van 10%, te besteden op Factor Zon? Lees vooral verder.

UPDATE BESCHIKBAARHEID NO-AD

Het merk NO-AD is nog niet verkrijgbaar

products/PANA3057_tubes_overzicht.jpegOp dit moment is er minder goed nieuws over NO-AD. Dit Amerikaanse merk is al lange tijd niet meer verkrijgbaar. Het afgelopen jaar heb ik hierover nauw contact gehad met de fabrikant én de Nederlandse importeur. Er was eerst goed nieuws te melden: de fabrikant wilde een nieuwe productie plannen en daarna zou NO-AD geleverd kunnen worden aan Europa.

Daarna volgden andere berichten. De producten van NO-AD konden vorig jaar niet worden verscheept. Inmiddels heb ik een update van de importeur gekregen. Helaas zullen de producten van NO-AD ook dit seizoen niet beschikbaar zijn in verband met de Europese regelgeving. De importeur werkt er hard aan om deze situatie te veranderen. Ik blijf de ontwikkelingen volgen. Zodra NO-AD weer verkrijgbaar is, laat ik het weten.

Tips en ervaringen gezocht

bestelproces.jpegNu NO-AD voorlopig niet op de markt komt, ben ik in de tussentijd op zoek naar meerdere alternatieven. Dit voorjaar ga ik nieuwe producten tegen zonnebrand proberen en onderzoeken. Ik ben daarin natuurlijk niet de enige ervaringsdeskundige: dat geldt natuurlijk ook voor jou! Tips en ideeën voor fijne alternatieven voor NO-AD erg welkom.

Heb je een merk gevonden dat goed bevalt, geschikt is voor de gevoelige/allergische huid en bij voorkeur duurzaam is geproduceerd? Ik (en met mij vele anderen) wil daar graag meer over weten: om welk product gaat het, hoe ziet de structuur van de crème of lotion eruit, is het prettig om aan te brengen en waarom is het zo'n fijn product? Goede alternatieven voor NO-AD verdienen een mooie plek op FactorZon.nl. Mail jouw suggesties en wanneer jouw favoriete product in ons assortiment wordt opgenomen ontvang je een kortingscode van 10%, te besteden op FactorZon.nl.

Foto credits:
📸 René de Boer (productfotografie) en Ingrid de Vries

Zoeken in de website

Gevonden: